RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

OPPO представила в Україні серію смартфонів

новини компаній

Компанія OPPO провела в Києві презентацію бренду і представила в Україні серію смартфонів OPPO Reno2.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Смартфони OPPO Reno2 і Reno2 Z оснащені чотирьохмодульною камерою з 5-кратним гібридним і 20-кратним цифровим зумом, режимом Ultra Dark для знімків вночі, стабільною відеозйомкою, а також технологією підзарядки VOOC Flash Charge 3.0 з батареєю на 4000 мА/год.

"За рік смартфони OPPO з'явилися у користувачів десяти країн Європи. Україна стала першою серед європейських країн разом з Німеччиною, Португалією і Бельгією, куди бренд зробить крок в 2020 році. Цей успіх обумовлений нашими пріоритетами: інновації, дизайн і користувачі. Ультрамодерні камери нової серії OPPO Reno2 демонструють чудові результати в ряді сценаріїв зйомки - від панорамних ландшафтів до вузьких провулків, від пляжів до темної ночі", - розповів генеральний директор OPPO в Україні Генрі Ван (Henry Wang).

Три з чотирьох об'єктива камери смартфона зі змінною фокусною відстанню створюють унікальний ефект 5-кратного гібридного зуму і 20-кратного цифрового. Fusion Imaging Technology плавно збільшує масштаб, що дозволяє отримати якісні зображення на великій відстані. Основна камера на 48МП з системою стабілізації зображення Optical Image Stabilization, апертурою F1.7 і 1,5-дюймовим сенсором з технологією Quad Bayer покращують якість при низькому освітленні. Штучний інтелект NPU дозволяє отримати оптимальну яскравість зображення вночі.

OPPO Reno2 виконаний в кольорі Twilight Mist, смартфон відрізняється обтічним корпусом, мають 6,5-дюймові екрани, виготовлені зі скла Corning Gorilla Glass.

Модель OPPO Reno2 з оперативною пам'яттю 8 Гб, вбудованою - 256 Гб, з'явилася в продажу в торгових мережах Фокстрот і Comfy за ціною від 15999 гривень.

Модель OPPO Reno2 Z, оперативна пам'ять 8 Гб, вбудована - 128 Гб, в продажу в Фокстрот і Comfy за ціною від 11999 гривень.

OPPO пропонує широкий спектр розумних пристроїв, з серіями Find і R, операційною системою ColorOS, а також інтернет-сервісами OPPO Cloud і OPPO+. Працює в більш ніж 40 країнах і регіонах і налічує понад 40 тисяч співробітників. Компанія має 6 науково-дослідних інститутів і 4 науково-дослідних центру по всьому світу, а також Міжнародний центр дизайну в Лондоні.