RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Apple представила нову версію операційної системи: що нового у iOS 11

На конференції для розробників WWDC, яка відбулася вчора, 5 червня, Apple очікувано представила 11-ю версію своєї мобільної операційної системи iOS.

Про це повідомляє АiN.

В ОС оновлено додаток iMessage, що передбачає кращу синхронізацію повідомлень по всіх пристроях Apple - якщо ви видалили повідомлення на iPhone, на Mac воно теж зникне.

Більшість повідомлень зберігаються у iCloud, лише найостанніші - на пристрої. Важливе оновлення: Apple Pay тепер можна використовувати між користувачами, прямо з месенджера.

Siri на мобільних отримує відразу два нових голоси - чоловічий і жіночий. Кром того, вона вчиться миттєвому перекладу.

Також Siri стане краще розуміти контекст. Наприклад, якщо ви читаєте про Ісландії в Safari, в додатку News вам запропонують новини про Ісландію. А у месенджері слова на кшталт "Рейк'явік" не будуть автоматично виправлятися. Якщо хтось в повідомленні згадає, що співрозмовник винен йому $20, у месенджері виникне опція переказу грошей за допомогою Apple Pay.

Зйомка відео в iOS 11 тепер буде кодуватися в HEVC - це значить вдвічі кращу компресію без втрати якості. Повністю оновлено центр управління додатками.

Представилно і значно оновлений картографічний додаток. Зокрема, в картах з'явилася індор-навігація - карти торгових центрів, аеропортів тощо.

Розробникам пообіцяли API для AirPlay 2 і MusicKit API. Сторонні додатки отримають повний доступ до Apple Music.

Також в компанії анонсували повний редизайн App Store. DLC для ігор отримають окремі анонси. У новому магазині додатків користувач починає зі сторінки "Сьогодні", де будуть обрані найсвіжіші і найкращі релізи за версією Apple.

Нагадаємо, раніше у мережі показали остаточний дизайн iPhone 8.