RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Samsung представила ряд нових продуктів для роботи і розваг - фото

У середу, 5 серпня, компанія Samsung Electronics представила ряд нових пристроїв для роботи і розваг, презентація пройшла в онлайн-форматі.

Про це йдеться на сайті Samsung Electronics.

Так, Samsungбуло представлено п’ять мобільних пристроїв: смартфони Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Ultra, планшети Tab S7 і S7+; пристрій Galaxy Watch3; навушники Galaxy Buds Live та смартфон з гнучким екраном Galaxy Z Fold2.

"Ще ніколи ми не покладалися на технології так, як сьогодні, – сказав д-р Те Мун Ро (TM Roh), президент і голова підрозділу мобільних комунікацій Samsung Electronics. – Технології повинні робити життя простішим. Cьогодні ми представили п’ять нових пристроїв. Ці гаджети є потужними інструментами, які стануть гарними помічниками в роботі та під час відпочинку".

Смартфони Galaxy Note 20 отримали оновлені інструменти й легку синхронізацію з іншими пристроями. У Samsung Notes з’явилася функція автозбереження і синхронізації з планшетом або ПК. Поліпшена інтеграція з Windows 10 відкриває доступ до роботи з мобільними додатками на ПК: тепер можна надсилати повідомлення, синхронізувати фото, здійснювати і приймати дзвінки з комп’ютера. Стало можливим додавати додатки на панель завдань ПК.

Нова лінійка пристроївSamsungмає високу продуктивність, розширений інтерфейс і дисплей з відгуком 240 Гц та частотою 120 Гц. Режим Pro Video з інструментами для регулювання зуму і зйомкою зі швидкістю 120 кадрів на секунду з роздільною здатністю FHD підходить для створення кінематографічних роликів. Для створення фото камера Galaxy Note20 Ultra оснащена автофокусом з лазерним сенсором.

Samsung DeX забезпечить бездротове підключення серії Galaxy Note20 до Smart TV.

Нові смартфони отримали найпотужніший процесор у лінійці. GalaxyNote20 Ultra отримав екран DynamicAMOLED 2X. Інтелектуальний акумулятор має функцію швидкої зарядки, з якою більш ніж 50% заряду відновлюється за 30 хвилин.

Всі пристрої і сервіси Samsung об’єднані в екосистему Galaxy з Tab S7 і Tab S7+, Galaxy Watch3 і Galaxy Buds Live.

GalaxyTabS7 і TabS7+-планшети, щопоєднують функціональність ПК, портативність планшета й інші види зв’язку. Вони оснащені новітнім процесором і дисплеями у 11 і 12,4 дюйма з частотою оновлення до 120 Гц. Поставляються з клавіатурою, оновленим пером S Pen.

Взявши до уваги думки користувачів пристроїв зі складаним екраном, Samsung створила Galaxy Z Fold2. Cмартфон отримав два дисплеї Infinity-O – 6,2-дюймовий зовнішній і 7,6 - внутрішній.

Galaxy Watch3 – пристрій, який поєднує функції годинника з інструментами для відстеження параметрів здоров’я. Його виконано з нержавіючої сталі та натуральної шкіри. Новинки оснащені безелем, що обертається, ним можна переключатися між додатками та переглядати повідомлення. Galaxy Watch3 стали на 14% тоншими, на 15% легшими з більшим розміром дисплея. Galaxy Watch3 отримали нові функції для моніторингу здоров’я: Blood Oxygen (SpO2), Running analysis, функціонал для вимірювання тиску та ЕКГ. Пристрій оснащено датчиком екстреного реагування -якщо користувач відчув себе погано, пристрій запропонує надіслати SOS-повідомлення вибраним контактам.

Galaxy Buds Live мають новий дизайн -внутрішні компоненти у них розташовані горизонтально,вони не виступають з вух, забезпечуючи природний вигляд. Galaxy Buds Live забезпечують об’ємне звучання. Модель оснащена функцією активного шумозаглушення. Також було додано функцію BudsTogether, щоб ділитися записами. З повною зарядкою навушники можуть працювати до 6 годин, а футляр забезпечує зарядку до 15 годин.

Продажі Galaxy Watch3 в Україні стартують 21 серпня за 11 999 грн і 10 999 грн. Навушники Galaxy Buds Live можна придбати за ціною 4 499 грн. Galaxy Note20 4G будуть коштувати 28 999 гривень, Galaxy Note20 Ultra 4G - 35 999 гривень та 41 999 гривень за версію 5G 512 Gb, Galaxy Tab S7 LTE –23 999 грн, Galaxy Tab S7+ LTE –30 999 грн.