RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Комісія УЗ підтвердила технічну справність вагонів "Дніпровагонрембуд" - ЗМІ

Комісія "Укрзалізниці" не підтвердила інформацію про технічні несправності в трьох вагонах, капітально відремонтованих ПАТ "Дніпровагонрембуд". 11 серпня приймальна комісія залізничного відомства підписала документи, що засвідчують технічне приймання рухомого складу, пише "Главком".

Видання відзначає, що комісія УЗ прийняла вагони, прибувши на підприємство і підписавши остаточний пакет документів технічного приймання. При цьому, замовнику вагони досі не передані.

За словами генерального директора ПАТ "Дніпровагонрембуд" Леоніда Таслицького, це пов'язано з відсутністю ряду документів з боку замовника - а саме додаткової угоди. Справа в тому, що Донецька залізниця, якій повинні бути передані відремонтовані вагони, як юридична особа була ліквідована ще на початку липня, а з її правонаступником - "Пасажирської компанією" - документи досі не підписані. Однак, Таслицький впевнений, що це всього лише формальність, і вона буде врегульована найближчим часом.

"Таким чином, в програші як і раніше залишаються пасажири українських поїздів, які страждають в літню пору від дефіциту залізничних квитків. Причина зрозуміла - відсутність вагонів необхідної кількості купейних і плацкартних гідного рівня. У той же час вже готовий до експлуатації рухомий склад тижнями простоює через чиновницьку тяганину", - пише видання.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесТранспорт
Теги: