RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

​Максим Шкіль про Audi Q8: новий продукт, якому немає рівних

За рівнем комфорту і оснащення кросовер Audi Q8 не тільки не поступається представницькому седану, а й реалізовує абсолютно новітні технічні рішення.

Про це в інтерв'ю "Фактам ICTV" розповів Максим Шкіль, засновник найбільшого в Україні дилерського центру "Audi Центр Одеса Південь", який першим в Україні серед офіційних дилерів провів презентацію флагманської моделі Audi.

"В автомобілі реалізовані новітні рішення: повністю цифрова концепція управління MMI touch response, технологія mild hybrid, що входить в список стандартного оснащення, нові компоненти підвіски, такі як система динамічного управління всіма колесами, а також найширший набір асистуючих систем", - зазначив Максим Шкіль.

Також, на його думку, в кросовері вдало поєднуються технологічність і солідність.

"Замість кнопок і перемикачів на торпедо - дві сенсорні панелі. Натискаєш на сенсорну кнопку - вона вібрує у відповідь. І при цьому - автомобілем просто управляти навіть на високій швидкості. Його крейсерська швидкість 180-200 кілометрів. Q8 їде по дорозі, як по рейках . Чітко працює адаптивний круїз-контроль: він керує автомобілем на заданій швидкості, досить тільки підрулювати ", - розповідає Шкіль.

"Коли транспорт у вашій смузі попереду скидає швидкість, Q8 теж гальмує, може зупинити авто від 250 кілометрів на годину до нуля. А потім по можливості відновлює колишню швидкість. З наступного року буде доступна опція автономного виїзду з гаража, причому навіть з причепом", - резюмує засновник "Audi Центр Одеса Юг".

Більше про те, як нова Audi Q8 підкорює Україну читайте в інтерв'ю засновника "Audi Центр Одеса Юг" Максим Шкіля.