RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Укрзалізниця" готує підвищення штрафів для "зайців" майже в 30 разів

Компанія "Укрзалізниця" готує до подання до Верховної Ради проект заходів, серед яких - підвищення штрафів за безквитковий проїзд.

Про це заявив глава філії компанії "Південно-Західна залізниця" Роман Веприцький, передає ЦТС.

Штрафи планується підвищити з нинішніх 110 грн до 3000 грн. Такі заходи покликані підвищити рівень оплати проїзду в приміських поїздах.

"Ми готуємо відповідні пропозиції до Верховної Ради. Хочемо підвищити штрафи з поточних 110 грн до 3000 грн. Крім того, хочемо внести зміни в положення про штрафи. Зараз всі гроші отримує місцева влада, на території який був виписаний протокол про адміністративне правопорушення. Ми хочемо , щоб частина отримувала місцева влада, а частина - "Укрзалізниця". Оплата піде на інфраструктуру. Думаємо, що це буде справедливо", - сказав він.

Крім того, за словами Веприцького, залізниці необхідно потурбуватися про турнікети, огорожі і зони очікування всередині станцій.

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" до кінця 2019 роки планує запустити пілотний проект по оновленню приміського сполучення в Запорізькій і Дніпропетровській областях.