RU  UA

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Порошенко влаштував перепалку з журналістом на прес-конференції: опубліковано відео

Президент України Петро Порошенко під час своєї прес-конференції, яка пройшла сьогодні, 3 червня, досить емоційно відреагував на запитання, яке було поставлене журналістом "Апострофа" Юрієм Дощатовым.

"Петро Олексійовичу, як ви оцінюєте роботу Національного банку з банками? Банки летять один за іншим, і це все відбувається при ситуації, коли не призначена Рада Нацбанку. Відповідальність, виходить, лягає на вас. Коли буде призначена Рада НБУ?

Питання щодо МВФ, чому процедура затягується? Є інформація про те, що процес ускладнений тим, що МВФ поки ще повністю не впевнений у дієздатності нинішньої коаліції і в тому, що закон про електронне декларування буде працювати в повному обсязі", - сказав Дощатов, озвучуючи питання.

На відео момент із запитанням журналіста "Апострофа" починається за 01:43:00

Посеред виступу журналіста Порошенко взяв слово і досить емоційно став відповідати на задані питання: "У мене питання до вас. Я поклявся, що не буду свариться з журналістами, однак дозволю собі вступити з вами в дискусію".

Після цього президент України став відповідати на питання журналіста, однак виглядав глава держави дуже роздратованим. Зокрема, за словами Порошенко, питання чергового траншу МВФ не відсунуте.

Також не залишив без уваги Порошенко і питання щодо НБУ: "Вибачте, функції ради Нацбанку та його глави не перетинаються. Ніякого відношення до політики стабільності банківської системи Рада Нацбанку не має. Зараз ми пожинаємо плоди безвідповідальною банківської політики, яка починається ще з 2008 року.... Глава Нацбанку є професійною людиною, яка забезпечує стабільність банківської системи".

Нагадаємо, що "Апостроф" провів онлайн-трансляцію прес-конференції президента Петра Порошенка.