RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Зеленський дав гучну обіцянку щодо тарифів на опалення і гарячу воду

Президент України Володимир Зеленський заявив, що тарифи на тепло і гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону не зростатимуть. Він назвав це "великою перемогою".

Про це він сказав на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад.

"До кінця опалювального сезону тарифи на тепло, тарифи на гарячу воду для населення не будуть рости. Я вважаю, що це велика перемога ... Люди цього чекали. Не дивлячись ні на що, на будь-які ринкові зміни, коливання, тиск інших держав, не дивлячись на ту страшну сьогодні ціну - більше тисячі доларів за тисячу кубометрів, як кажуть, європейську ціну ... тому я вважаю, що це важливо, правильно", - заявив Зеленський.

Президент додав, що це є результатом спільної роботи "Нафтогазу України", уряду і місцевої влади.

"Але це поки латання дірок. Тому я чекаю появи аналогічного меморандуму (за тарифами, -" Апостроф "). Ми вже почали працювати з місцевою владою. Я б хотів, щоб ми мали меморандум не на один, а на три наступні роки. І щоб не було сюрпризів для громадян України ", - резюмував Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що тарифи для українців підвищуватися в опалювальний сезон не будуть, для деяких їх навіть знизять.