RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"УкрБудІнвестБанк" увійшов до рейтингу "50 провідних банків України 2018"

АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» увійшов дорейтингу «50 провідних банків України2018» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб».

24 квітня «Фінансовий клуб» на церемонії FINANCIALCLUBAWARDS - 2018 назвав лідерів фінансового ринку країни: переможців щорічного проекту «50 провідних банків України».

В рамках проекту «50 провідних банків України» традиційно були проаналізовані квартальна звітність і внутрішня інформація банків за більш ніж 120 показниками, спеціально надана кредитними установами організаторам дослідження - «Фінансовому клубу».

У презентаціїпідсумків досліджень взяли участь керівники проекту «50 провідних банків України», а також представники експертної ради та банківської спільноти.

АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» увійшов до 50 провідних банків України 2018 і зайняв 38 місце у рейтингу та 9 місцевномінації «Інкасація коштів» .
При розрахунку рейтингу провідних банків уномінації «Інкасація коштів» використані наступні критерії: кількість населених пунктів, в яких доступна послуга; обсяг інкасованих коштів за рік; прибуток від інкасації; розмір власного парку інкасаторських автомобілів; доля в ньому броньованих машин; кількість обслуговуваних точок; вартість послуг; мінімальний час від моменту замовлення до гарантованого виїзду машини.

«Ми працюємо над тим, щоб послуги АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» по інкасації стали одними з найкращих на українському банківському ринку. Ми дуже цінуємо те, що нашими клієнтами є інші банківські установи, корпоративні клієнти, представники малого та середнього бізнесу, а також фізичні особи. Банк активно розвиває цей напрямок, насамперед, у Львові та Львівській області. Наразі, кількість точок обслуговування, які отримують послуги інкасаціївід нашого банку ,близько 600, ів подальшому ми плануємо значно збільшити цей показник», - зазначила Член Наглядової Ради АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» Мотрич Тетяна Іванівна.