RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві презентують рейтинг фінансового здоров'я банків

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) спільно з інтернет-виданням "Апостроф" проведе презентацію рейтингу "Фінансового здоров'я банків України".

Захід відбудеться 12 березня о 10:00 в інформагентстві "Укрінформ" (вул. Б. Хмельницького, 8/16)

"Після "банкопаду" у 2014-2015 роках довіра населення до банків значно знизилася. Разом з цим скорочення кількості банків не стало запорукою їх надійності. Сьогодні понад третина банків частково не дотримується встановлених нормативів НБУ, що створює певні виклики для подальшого розвитку банківської системи", - говориться в повідомлені.

Саме з метою визначення найнадійніших банків Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки Незалежної асоціації банків України (НАБУ) спільно з інтернет-виданням "Апостроф" був підготовлений рейтинг фінансового здоров’я банків України.

"Унікальність рейтингу полягає у використанні підходу до оцінки, який характеризує, одночасно, показники ефективності та надійності банку. В результаті банк оцінюється з точки зору привабливості як для власних акціонерів, так і для його клієнтів", - запевняють експерти.

До участі у дискусії запрошуються: представники банківського сектору і зацікавлених органів державної влади, експертного середовища, неурядових організацій, громадські активісти та ЗМІ.

Акредитація журналістов - Світлана Радченко ([email protected], 050 804 30 22).