RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Безкоштовне поповнення: Альфа-Банк Україна розповів про новий сервіс у партнерстві з Приватбанком

У вересні сервіс поповнення рахунків Альфа-Банку Україна став доступний в мережі терміналів самообслуговування Приватбанку.

Про це повідомляє пресслужба банку.

За допомогою сервісу клієнти банку можуть миттєво та без комісії вносити гроші на поточні та карткові рахунки (дебетові та кредитні картки), поповнювати поточні рахунки ФОП та юридичних осіб за наявності бізнес-картки Альфа-Банку.

Присутність сервісу у такій мережі терміналів дозволяє користувачеві заощади час і гроші при внесенні власних коштів або, наприклад, щоденного виторгу.

Клієнту треба знайти найближчий термінал Приватбанку, на головному екрані натиснути позначку "поповнити карту іншого банку", далі обрати кнопку "Альфа-Банк". Вказати номер картки фізособи, номер бізнес-карти ФОП чи юридичної особи в Альфа-Банку, зазначити суму та внести готівку.

Гроші зараховуються миттєво у разі внесення до 19:00 в робочий день. Якщо ж клієнт внесе кошти після 19:00 або у вихідний день, зарахування відбудеться на початку наступного робочого дня.

Новий сервіс від Альфа-Банку у терміналах Приватбанку також дозволяє погашати кредит з комісією у розмірі 1,5% від суми внеску. Для оплати кредиту необхідно ввести свій персональний номер IBAN.