RU  UA

Пʼятниця, 7 червня
  • НБУ:USD 40.10
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.10
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 червня

6 червня

Всі новини

Альфа-Банк Україна став резидентом мережі коворкінгів, що розвивається

Альфа-Банк Україна став резидентом мережі коворкінг Creative States і першим універсальним банком, який вибрав формат зовнішнього гнучкого офісу для своїх співробітників.

Про це повідомляє прес-служба банку.

В коворкінгу Creative States в Києві і Дніпрі банк розмістить частину співробітників внутрішнього IT-проекту Sparta, в рамках якого ведеться розробка нового цифрового банку Sense SuperApp і інших діджитал-проектів і оцифровка процесів банку. Альфа-Банк орендував у коворкінгу міні-офіси та розглядає можливості розширення.

На фото - Ілля Кенігштейн, засновник і CEO Creative States, Ольга Філіпенко, виконавчий директор Альфа-Банку Україна, Марія Гаравская, HR-директор Альфа-Банку Україна, Андрій Гриценюк, IT-директор Альфа-Банку Україна

"Ми постійно знаходимося в пошуку нових можливостей і форматів роботи команди банку. До карантину ми запустили віддалені робочі місця для окремих support-підрозділів. Сьогодні стали першим універсальним банком, який пішов по шляху організації робочих просторів в коворкінгу, руйнуючи стереотипи про класичний банкінг", - каже Марія Гаравская, HR-директор Альфа-Банку Україна.

Статус резидента Creative States для Альфа-Банку - це новий формат взаємодії банку з партнерами: "Коворкінги давно перестали бути офісами для IT і стартапів. Це ком'юніті, які об'єднують прогресивні компанії і лідерів бізнес-середовища, створюючи умови для ефективної взаємодії між компаніями з різних галузей", - прокоментував Андрій Гриценюк, IT-директор Альфа-Банку Україна.

"Ми раді вітати Альфа-Банк Україна в Creative States і довести: гнучкі офіси - найкращий і ефективний формат для бізнесу. Спочатку коворкінги були задумані для IT. Тепер же серед наших резидентів - реальний сектор економіки і венчурні фонди. Ще вчора ніхто б не повірив, що банк може переїхати в коворкінг. А сьогодні це нова реальність", - зауважив Ілля Кенігштейн, засновник і CEO Creative States.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну холдингову компанію ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації НБУ, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів.

Creative States - мережа креативних бізнес-просторів, яка пропонує резидентам доступ до професійного ком'юніті для нетворкінгу, партнерств і кооперації. Мережа запущена Іллею Кенігштейном в 2019 і оперує 4 просторів в Києві та Дніпрі на 12 тис кв м. У планах компанії - запуск нової локації в столиці, першої франшизи і вихід на європейський ринок.