RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві в соцмережах активізувався "прихильник руского міра": люди вимагають покарати його

У Києві в соцмережах помітили "любителя російського світу", що активізувався. Чоловік публікує пости, в яких симпатизує агресору та виправдовує його дії в країні. При цьому він не гидує злегка релігійною тематикою, а також вважає, що за те, що сталося, саме Україна "має дійти покаяння".

Скріншоти публікацій колабораціоніста, а також посилання на його сторінку, опублікувала у Facebook зооактивістка Tata Shvetsova .

На опублікованих скріншотах видно, що на аватарці у профілі цієї людини є російський прапор, а не український. У своїх публікаціях він виправдовує зрадника України – мера Куп'янська. Він називає його "розумною та мудрою людиною".

Також аматор "російського світу" стверджує, що "Росія прийшла покарати".

"Є за що", - додає колабораціоніст.

За його словами, в Україні є нібито якийсь гріх перед Росією, який треба визнати і за який треба буде покаятися.

Оцінити весь масштаб ви можете на опублікованих фото:

"Я сподіваюся, що херой стане відомим на всю Україну і відповідні органи зобов'язані їм зацікавитися. Пропаганда "руского міра" та ненависть до України очевидна! У 14 році воно мало можливість переїхати до Росії або залишитися в Донецьку, але ні, воно сидить у столиці моєї батьківщини і чекає на "рускій мір"? За законом воєнного часу розстріл. Інших варіантів бути власне і не може. Воно ставить мітки і зраджує нас щодня", - написала в описі до публікації зооактивістка.

Раніше ми також повідомляли про те, що якийсь час тому в Україні серйозно посилили покарання для мародерів та зрадників.