RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Програвай гідно": на вулицях Києва помітили плакати з глузуванням над Путіним, фото

На вулицях Києва почали з'являтися плакати з Путіним, де він зображений із вульгарним макіяжем, а під фото – підписи, що висміюють російського диктатора.

Світлини опублікував письменник, автор книжки "69 невдалих побачень" Андрій Мероник на своїй Instagram-сторінці.

"Як роздемонізувати великого та жахливого диктатора? Добряче посміятися над ним! А також повідомити йому, що нікому не потрібен його дікпік, яким він тицяє в обличчя без дозволу. Що необґрунтовані претензії на домінування — це смішно. Що контакт з реальністю — запорука адекватної самооцінки. Що сфокусованість на собі нікому не личить. І що програвати треба гідно", — йдеться у повідомленні.

Засновниця агенції Creative Beast, креативна директорка проєкту Наташа Kto Nado вважає, що уся влада Путіна ґрунтується на страху, у якому він тримає також і населення РФ та весь світ.

"Він ненавидить жарти про себе, оскільки вони підривають його імідж. Але для нас він — лише маленький безглуздий тиран, що тупоче ніжками в безсилій злості", - зазначила вона.

На постерах, крім жартівливих зображень, розміщено підписи: "Чувак, нікому не потрібен твій дікпік", "Необґрунтовані претензії на домінування — це смішно", "Контакт з реальністю — запорука адекватної самооцінки", "Сфокусованість на собі нікому не личить" та "Програвай гідно".

У правому кутку кожного постера можна знайти QR-код, який відповідає на питання, чому для акції обрано саме тема стосунків.

Раніше ми публікували відео, де Лукашенко у Путіна висміяв "зміцнення рубля".