RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Голова поліції Київщини йде у відставку: хто його замінить

Начальник Головного управління Національної поліції у Київській області генерал Андрій Нєбитов залишає свою посаду, щоб стати заступником керівника Нацполу. Обласне управління очолить Анатолій Щадило.

Про звільнення сам Нєбитов написав на своїй сторінці у соціальній мережі.

Читайте також: Четверо були проти: Рада звільнила Резнікова

"Для мене чотири роки служби на чолі поліції Київської області прийшли до свого завершення. Це неймовірний досвід і важливий етап мого життя. Я щиро вдячний кожному, з ким ми пройшли цей шлях, з ким пліч-о-пліч вистояли в найскладніший час повномасштабного вторгнення російської армії у лютому 2022 року", - написав Нєбитов 11 вересня.

Він зайняв нове крісло – Нєбитова призначили заступником голови Нацполіції України. Він очолював обласне управління Київської області із 2019 року.

А ось новим керівником ГУ Нацполіції на Київщині став генерал поліції третього рангу Анатолій Щадило.

Голова Нацполіції Іван Виговський заявив про те, що Щадило продовжить позитивні напрацювання і далі розвиватиме поліцію Київщини, у тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації.

"Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки та правопорядку, захист прав та свобод громадян та протидія злочинності", – зазначив він.

Своєю чергою, Щадило заявив, що докладе всіх зусиль для в галузі порядку та створення безпекового середовища для громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що влітку Верховна Рада України відправила у відставку міністра культури України Олександра Ткаченка.

Вас також може зацікавити:

Зеленський звільнив голову РДА, який прийшов на роботу п'яним: що про нього відомо

У Росії вигадали нову посаду опальному Суровікину, щоб усунути від влади

Чий будеш? На кого насправді орієнтується майбутній міністр оборони Умеров