RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

На Київщині двоє чоловіків зберігали російський ЗРК вартістю 30 млн гривень: фото

Двоє мешканців Київщини зберігали вдома арсенал ракет РФ від зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) "Тор", вартістю 30 млн гривень, а також сам ЗРК. Окупанти кинули зброю, коли відступали із Чернігівської області.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Читайте також: Дуже цінний видобуток: бійці НГУ "затрофеїли" новий російський танк вартістю $3 млн, фото

Повідомляється, що зброю, яку залишили росіяни під час бойових дій на Чернігівщині, привласнили собі мешканці Київщини 38-ми та 45-ти років.

На початку правоохоронці вилучили зенітний ракетний комплекс "Тор", який чоловік ховав у Броварському районі. Після цього поліцейські знайшли боєприпаси до нього. Другий чоловік зберігав їх у орендованому гаражному боксі в іншій частині регіону.

Ціна вилучених ракет становить близько 30 млн. грн. Про вартість зенітно-ракетного комплексу поліція не повідомила. За рішенням суду боєприпаси було передано на потреби Збройних сил України.

Заповзятливим чоловікам повідомили про підозру у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами, тепер їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Зазначимо, на звільнених територіях російські окупанти залишили по собі десятки одиниць спаленої та знищеної техніки. Звичайно ж, українці вигадали, як використовувати його у своїх інтересах.

Вас також може зацікавити:

Протидія російським "Ланцетам": названо "екзотичне" озброєння, яке може бути ефективним

"Шахед" вже не "мопед": як ворог покращує свої безпілотники для ударів по Україні

Ракетами ATACMS українці знищуватимуть цілі колони ворога – американський розвідник Давид Лонг