RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Один з водіїв загинув на місці: на Київщині зіткнулися дві автівки. Фото

В неділю, 28 квітня, в Київській області трапилася дорожньо-транспортна пригода – рятувальникам ДСНС вдалося провести деблокацію одного потерпілого, ще один водій загинув на місці аварії. Решта пасажирів були оглянуті медиками та госпіталізовані.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Київській області на офіційному сайті.

Читайте також: На Київщині мікроавтобус провалився у провалля, є загиблі. Фото

Зауважується, що вчора, 28 квітня, о 11:21 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт Рокитне.

На місце дорожньої пригоди терміново виїхав черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Рокитне. Спеціалісти встановили:

"По прибуттю на місце виклику встановлено, що сталася ДТП за участю двох автомобілів "Renault Megane" та "Volkswagen passat" та є потреба у деблокації потерпілих".

Додається, що водій автомобіля "Renault Megane" загинув на місці, а потерпілого, що перебував в авто "Volkswagen passat", вдалося деблокувати за допомогою аварійно-рятувального інструменту. Відомо, що на місці виклику працювали 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця рятувальної техніки.

ДСНС у Київській області вказує, що інші пасажири були оглянуті працівниками швидкої медичної допомоги, а після – госпіталізовані до міської лікарні № 2 м. Біла Церква.

Головне управління ДСНС України в Київській області також показали кілька кадрів з наслідками дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Києві були великі затори через ДТП з авто поліції.

  • Вас також може зацікавити:

У Києві п’яний водій наїхав на пішоходів: подробиці смертельної ДТП, фото

П'яний голова РДА Броварів влетів у натовп: людей діставали з-під колес. Відео

На Одещині зіткнулися дві вантажівки, один з водіїв загинув. Фото