RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05

Новини

20 вересня

Всі новини

Кличко взяв участь у заході з реабілітації бійців

8 серпня мер Києва Віталій Кличко долучився до традиційного заходу із соціально-психологічної реабілітації для українських захисників.

Про деталі відповідного заходу міський голова поділився у Telegram-каналі.

Мер розповів, що цього року влаштували риболовлю, відпочинок на пляжі, прогулянку Оболонським островом та мостом-Хвилею.

Зокрема, поспілкувався на природі з військовими, які проходять лікування та реабілітацію в Києві.

Йдеться про пацієнтів Медичного центру реабілітації і паліативної допомоги та Київського міського Центру соціальної, психологічної, професійної та трудової реабілітації "Аскольд".

"Сьогодні, вже традиційно, влаштували захід із соціально-психологічної реабілітації для наших військовослужбовців", - написав Кличко.

Він зазначив, що оскільки у бійців через різні травми, ампутації та наслідки ПТСР нема можливості побувати на природі, зручний трансфер для них забезпечило міське Соціальне таксі.

"Сподіваюся, що такий відпочинок покращить і настрій наших захисників, і самопочуття. Допоможе у відновленні координації та м’язової активності після травм і операцій. До того ж, перебування на природі знижує рівень стресу", - додав міський голова.

Раніше ми писали, що актор театру та кіно Андрій Валенський отримав важкі поранення на фронті у Донецькій області, його колеги оголосили збір коштів на відновлення.