RU  UA

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07

Новини

17 вересня

Всі новини

ЗМІ назвали прізвище "господаря вуличної торгівлі" в Києві

Новий керівник комунального підприємства "Київ. Прозоро" Ігор Горобець почав відігравати ключову роль у вирішенні, які малі архітектурні форми (МАФ) залишатимуться на своїх місцях, а які підуть під демонтаж.

Про це повідомляє видання "Антикор".

Він, за неофіційними джерелами, пов’язаний з Ваганом Товмасяном, який продовжує справу свого скандального попередника, політика, звинуваченого у корупції, Владислава Трубіцина, спрямовуючи свої зусилля на новий розподіл впливу в торгівлі.

"Всі ключові рішення проходять через нього, а на важливі посади на підприємствах призначаються особи, що викликають відчуття певного "збігу обставин", - повідомляють журналісти.

Зокрема, Товмасян відомий скандальною забудовою ресторанного комплексу у парку Солом'янського району в зеленій зоні. Він був членом "Партії регіонів" і урочисто відкривав філію партії в Святошинському районі, бізнесмен різного профілю. Також помічений у співпраці зі луганськими сепаратистами у 2014-му.

"З неофіційних джерел стало відомо, що спроби вирішити питання завершуються одним сценарієм: вас скеровують до ресторану "Орлі", де вам доведеться вирішувати свої справи безпосередньо з новим "королем" київської вуличної торгівлі, але чи не призведе це до повторення історії, покаже тільки час", - додало видання.

Раніше ми писали, що Київрада на своєму засіданні проголосувала за рішення, яке встановлює нові правила у роботі МАФів.