RU  UA

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87

Новини

26 вересня

Всі новини

Шахрай під Києвом ошукав громадян на 150 тис. грн: поліція розкрила схему

Поліція Київської області розкрила шахрайську схему та затримала 29-річного чоловіка, який виманив у громадян 150 тис. гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Як стверджують слідчі, влітку 2024 року чоловік розклеїв оголошення на Київщині про нібито надання послуг з виготовлення та встановлення металопластикових виробів за дуже вигідними цінами.

Йшлося про 30% знижку для пенсіонерів, військовослужбовців та переселенців. Він особисто зустрічався з клієнтами та укладав договори, отримуючи передоплату за майбутні послуги.

"Шахрай, починаючи з липня цього року, створив та розклеював оголошення в місті Бровари, де розміщувалася інформація про надання послуг щодо виготовлення та встановлення металопластикових товарів за копійки... Фігурант під час зустрічей з майбутніми жертвами укладав фіктивні договори з встановлення товару та отримував передоплату за подальші послуги", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили близько 20 випадків шахрайства.

Підозрюваному оголосили про підозру за ч. 2 ст. 190 ККУ "Шахрайство". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 3-х років.

Нагадаємо, правоохоронці викрили шахрайську схему з виманювання грошей у родичів загиблих військових у Кіровоградській області.