RU  UA

Алея зірок у Києві засяяла яскравіше: її поповнили новими іменами, серед яких легенда "Динамо"

У Києві відкрили сезон вручення іменних зірок. На "Алею зірок" потрапили відразу троє спортсменів.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

Свої зірки отримали чемпіонка Паралімпійських ігор з плавання Єлизавета Мерешко, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Людмила Турищева та легендарний футболіст і тренер київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко.

Мерешко спеціально приїхала з Херсону, щоб побачити свою зірку. Разом з нею до столиці України приїхала її тренер Стелла Бенедик, яка працює з нею вже понад 18 років.

"Все вийшло, я пишаюся. Вона молодець. Я завжди поруч, мами на жаль після Паралімпіади не стало, по-цьому я тепер в двох ролях, я хвилююся", - сказала Бенедик.

"Спорт і зірочка, це не просто так сьогодні з вами посміхатися. Можу що завгодно, тут стояти, випити води, і може сьогодні чоловік навіть шампанського запропонує, а в спорті це абсолютно обмеження собі", - сказала Турищева, яка є чотирикратної олімпійської чемпіонкою , багаторазовою чемпіонкою світу і Європи.

"Емоції дуже великі, відчуваю гордість, що я чогось в житті таки досяг, своєю працею, своєю грою. Думаю на "Алллею зірок" просто так ніхто не це", - сказав Дем'яненко, який виграв з "Динамо" 13 трофеїв в якості футболіста і чотири - на посаді головного тренера.

Раніше повідомлялося, що в одному з університетів Києва помпезно відкрили відремонтований жіночий туалет.