RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Акція" проти десятків тисяч сімей: в Києві молодики зруйнували паркан будівництва ЖК банку "Аркада"

Добудова будинків банку "Аркада" для 11 тис сімей під загрозою - більше 200 спортивних молодиків розтрощили паркан будівництва житлового комплексу "Патріотика на озерах".

Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV".

За попередньою оцінкою, сума збитків складає близько мільйона гривень. Інвестори будівництва налаштовані покарати зловмисників за кримінальним кодексом і примусити заплатити за збитки.

"Закликаємо поліцію притягнути до відповідальності винних у цьому. Ну не може 200 осіб серед біла дня зруйнувати будівельний майданчик та просто поїхати. Закликаємо, щоб кожен з цих двохста, що таким брудним чином заробляв тут кошти на долях інвесторів банку "Аркада" та їх сім’ях був покараний", - зазначив представник інвесторів банку "Аркада" Віталій Щербаков.

На думку інвесторів напад оплачують ділки тіньового будівельного бізнесу.

"Всі ці песевдоорганізації та псевдоактивісти організували, я думаю, дороговартісну акцію. Зламали паркан по всьому периметру. Завдали збитків інвесторам, завдали збитків СГ ("Столиця Груп"), яка допомагає інвесторам "Аркади" добудувати їхні об’єкти", - зазначив представник інвесторів.

Зламаний паркан огороджував будмайданчик компанії "Столиця груп". Завдяки доходам з продажу квартир в цьому будинку має фінансуватися добудова об'єктів банку "Аркада".

Таким чином, акція, кажуть представники інвесторів будівництва, направлена не тільки проти забудовників, але і проти 11 тис сімей інвесторів, які сплатили за житло, але через банкрутство банку не можуть отримати ключі від власних осель.