RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Сюрприз" для вболівальників: в Києві ввели нову карантинну заборону

Через зростаючу кількість захворювань на коронавірус, в Києві до стабілізації епідемічної ситуації заборонили доступ глядачів на футбольні матчі, в тому числі міжнародні.

Відповідне рішення прийняла постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, повідомляє прес-служба КМДА.

Як розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, в столиці щодня збільшується кількість хворих на Covid-19, в тому числі і тих, хто потребує госпіталізації. Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки.

"При цьому завтра в столиці заплановано великий футбольний матч, на який з усієї країни з'їдуться вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми повинні цього не допустити", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", лікар-радіолог в Київській міській клінічній лікарні №12 Дмитро Левинський розповів, що ситуація з поширенням коронавірусу в столиці ускладнюється з кожним днем. Місць в опорних лікарнях не залишилося.