RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Поворот на кладовище: мережі шокувала ДТП з небіжчиком під Києвом

У понеділок, 29 березня, сталася серйозна ДТП на Новоірпінській трасі, де зіткнулися "Москвич" і Renault Master - мікроавтобус перевозив труну з покійником. Випадок шокував українців, які обговорюють подію в соцмережах.

"Апостроф" зібрав реакцію соцмереж з приводу резонансної ДТП.

Аварія сталася 29 березня перед в'їздом в місто Ірпінь. Водій легкового автомобіля "Москвич" не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Там він влетів у мікроавтобус ритуальної служби, який віз небіжчика.

В "Москвичі", окрім водія, їхали ще двоє пасажирів. В результаті сильного удару автомобіль зім'яло, людей затисло в салоні. Рятувальникам довелося вирізати їх за допомогою спецінструментів. Водій і пасажир машини загинули. Жінку-пасажирку, яка перебувала на передньому сидінні, в критичному стані госпіталізували до лікарні.

В салоні Renault знаходилися водій і пасажир. Вони не отримали травм, тому що були пристебнуті ременями безпеки.

"Куди ви несетесь????? Співчуття рідним і близьким", "Дід вирішив через "дві прямі" повернути вліво. Це навіть не пряма, це дві прямі, котрі ні за яких обставин не можна перетинати. Закономірний результат", "Жесть. .. Загинути від удару ритуального транспорту...", "Це з якою швидкістю потрібно було мчати з труною в салоні ?!", "Люди їздять, як попало... Такою страшною ціною", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", 27 березня в Миколаївській області в результаті зіткнення машини таксі і вантажівки загинули три людини.