RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Пістолет до голови: водій і пішохід влаштували розборки в Києві, відео

У четвер, 22 липня, на Софіївській Борщагівці в Києві чоловікові, який зробив зауваження про неправильну парковку, приставили до голови пістолет серед білого дня.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Інцидент стався на вул. Зелена. Один з водіїв зробив зауваження іншому, який, на його думку припаркувався неправильно. Співрозмовник вискочив з авто і почав погрожувати чоловікові пістолетом.

"Я та людина, якій погрожували пістолетом. Суть конфлікту проста - водій Skoda заблокував мій автомобіль. Я попросив людину поставити в наступний раз авто рівно. На що було сказано" хто ти такий, щоб мені вказувати як паркуватися. Я відповів: "замість того щоб вибачитися і виїхати - ви починаєте конфлікт". Як підсумок, він спробував вдарити мене дверима свого авто і потім дістав предмет, дуже схожий на пістолет. На відео видно, що я вже відходив від машини, а водій опустив скло і далі продовжив стверджувати, що він має рацію.

Трохи боюся за подальші дії цієї неадекватної людини, так як діставати предмет схожий на пістолет через зауваження про "криву" парковку це, як мінімум, дивно. До речі, при цьому всьому в його машині була дружина і дитина, до яких я не підходив ближче витягнутої руки, так як у мене не було ніяких намірів розпалювати конфлікт.

Поліцію викликали. Приїхала спочатку одна машина, а потім районні слідчі. Дав свідчення ", - пише чоловік, якому погрожували.

Фото чоловіка, який погрожував пістолетом

На сторінці чоловіки в соцмережах написано, що його звуть Олександр Зарицький. Чоловік займається навчанням видалення тату і досить активний в соцмережах. Всі деталі події належить встановити слідчим.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпровському районі Києва п'яний чоловік вдарив ножем лікаря "швидкої", який приїхав на виклик до його матері. Йому загрожує до 8 років в'язниці.