RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві неадекват з молотком накинувся на електрика: фото

У Києві на території ЖК "Яскравий" мешканець будинку №37 на вулиці Сім'ї Кульженко з молотком накинувся на електрика. Справа в тому, що чоловік має велику заборгованість за електрику і, мабуть, подумав, що електрик прийшов "відрізати" йому світло за борги.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний".

Електрик займався розвішуванням петель на електрощитових, в цей момент агресивний мешканець накинувся на нього з молотком. Все закінчилося черепно-мозковою травмою. На місце прибула "швидка", медики надали потерпілому допомогу.

За словами сусідів, чоловік вже не перший раз б'є електриків. Так як за його квартирою числиться борг за електрику (понад 50 тисяч гривень), ймовірно йому неодноразово погрожували відключити послуги. Тепер кожен раз, як бачить біля своєї квартири комунальників - він накидається на них.

Як повідомляв "Апостроф", на Русанівці в Києві керуючий ОСББ накинувся на підлітка, який повертався додому. 14-річний хлопець забув магніт до хвіртки і був змушений шукати інші способи потрапити додому. Дорослий чоловік з розмаху штовхнув хлопчика і той впав.