RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Києві мати ледь не вбила дитину - її дивом вдалося врятувати: фото

У п'ятницю, 14 січня, у Дарницькому районі Києва поліцейські зупинили п'яну матір, яка намагалася зарізати свого 4-річного сина. Дитина вже була поранена, але правоохоронці чудом встигли раніше.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Жінка подзвонила у поліцію і розповіла, що вона приїхала до столиці їз сином, щоб розшукати його батька, який не сплачує аліменти. Вона зазначила, що не знає, де залишити дитину. На місце прибула ювенальна поліція. На Привокзальній площі правоохоронці не знайшли жінку з дитиною, однак встановили чоловіка, який на момент дзвінкаперебував поруч із нею. Правоохоронці знайшли його адресу та вирушили туди.

"Зайшовши до помешкання, начальник сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександр Міщенко і старші інсектори Юлія Кухар та Андрій Новохатній побачили нетверезу жінку з ножем у руках, а поряд - хлопчика, одяг якого був у крові. Правоохоронці негайного зреагували: відібрали ніж у зловмисниці та викликали лікарів. За попереднім висновком медиків, у дитини непроникаюче поранення спини", - розповіли у пресслужбі.

За інформацією поліції, життю хлопчика вже нічого не загрожує. Матір'ю виявилася уродженка Житомирської області, 1980 року народження. Вона знаходиться у відділку поліції. Ювенальна поліція вже склала акт про вилучення дитини. Вирішується питання щодо місця подальшого перебування дитини. Триває розслідування.

Раніше "Апостроф" повідомляє, що у Харкові біля житлового будинку знайшли мертву новонароджену дитину. Поліція підозрює у вбивстві рідну матір, яка залишила його біля під'їзду.