RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Жителів Бучі та Гостомелю налякав потужний вибух: що відомо

Жителі Києва та Київської області у неділю вранці, 19 червня, повідомили, що чули кілька вибухів. Попередньо в регіоні спрацювала система протиповітряної оборони, після чого включили сигнал повітряної тривоги.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав інформацію про те, що насправді сталося в неділю вранці, і які вибухи налякали мешканців Києва та передмістя столиці.

Звуки, схожі на вибухи, було чутно після 07:20 за київським часом. За попередньою інформацією, у регіоні спрацювала система ППО, яка збила ворожу ракету у небі.

За даними Telegram-каналу "Погляд Київщини", сильний вибух було чутно мешканцям Гостомеля, Ірпеня та Бучі, після якого громадян закликали залишатися в укриттях заради своєї безпеки.

Telegram-канал "Київ Зараз" повідомив, що над Київською областю могли збити ворожу авіацію, проте підтвердження цієї інформації не було. У небі, як розповідають місцеві жителі, видно сліди роботи системи ППО.


Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко також повідомив, що на Київщині вранці працювала система ППО. Нардеп закликав громадян зберігати спокій і додав, що ракета була збита в небі.

Пізніше обласна адміністрація зробила офіційну заяву.

Читайте також матеріал "Апострофа": Нові удари по Харкову та постачання зброї Україні: онлайн подій війни 19 червня