RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Події

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

На Київщині зруйновано будинки через ракетну атаку ворога

На Київщині в результаті ракетної атаки росіян зруйновано два і пошкоджено 16 житлових будинків, куди впали уламки збитих ворожих ракет.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

"Сьогодні зранку ворог атакував область ракетами. Тривога оголошувалася двічі. В області працювали сили ППО. Є збиті цілі. Дякуємо нашим силам ППО за надійний захист", - повідомив Кравченко.

За його даними, влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не було, постраждалих немає.

Однак є значні пошкодження житлових будинків в одній з громад Київщини, де на території трьох садових товариств фіксуються руйнації та пошкодження приватних будинків.

"Внаслідок падіння уламків збитих цілей зруйновано 2 та пошкоджено 16 будинків. В будинках вибито вікна, пошкоджено фасади та дахи. Уламками пошкоджені 4 автомобілі, паркани та лінії електропередач. В одному з садових товариств ліквідована пожежа трав'яного настилу", - зазначив Кравченко.

В Національній поліції повідомили, що поліцейські фіксують наслідки нічної ракетної атаки росіян, і показали наслідки ракетної атаки ворога.

Нагадаємо, ввечері у суботу, 17 серпня, російські окупанти обстріляли Мирноград Донецької області. У результаті атаки щонайменше одна людина загинула, а ще четверо - отримали поранення.