RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Опонент Кличка назвав масові обшуки в столиці тиском на мера

Народний депутат попередніх скликань і колишній кандидат у мери столиці Борислав Береза вважає обшуки у столиці тиском на Кличка.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Якби розслідували ці справи і фахово пред’являли підозри, а не робили тиск, то ми би побачили тоді звинувачення ґрунтовні. А зараз ми бачимо – намагаються замарати оточення Кличка, щоб потім сказати – подивіться, хто навколо нього, він саме такий. У мене велика кількість претензій до нього. Але зараз є тиск на Кличка і зараз намагаються його знищити", - заявив Береза.

Він зазначив, що офіс президента намагається усунути потенційних суперників Зеленського на майбутніх виборах.

"Це, фактично, почалась та сама передвиборча боротьба. Зараз офіс президента намагається зменшити рейтинг всіх можливих конкурентів. Так сталося, що рейтинг у Кличка не дуже високий. А от довіра до нього чи така, як у Зеленського, чи інколи більше, ніж у Зеленського. І це вважають загрозою на Банковій. Тому вони будуть інспірувати справи: по фактам, без фактів. Вони будуть робити все, щоб його погасити", - підсумував політик.

Борислав Береза неодноразово критикував Віталія Кличка. У 2015 році був його конкурентом на виборах мера Києва у першому і другому турі.