RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Які знаки приречені на успіх 11 червня: прогноз астрологів

Астрологи вважають, що 11 червня - це день, коли життєва ситуація несподівано проясниться, а відповіді на давні питання знайдуться нібито самі собою.

"Апостроф" розповідає детальніше, що чекає на різні знаки Зодіаку.

В цей день також вітаються будь-які починання професійного, ділового та фінансового характеру: всі вони приречені на успіх. Тому можна приступати до реалізації проектів, які довгий час відкладалися через їх складність.

Овен

День буде вдалим та плідним. Всі справи будуть йти гладко і не потребуватимуть додаткових зусиль для їх виконання. Відмінний час для того, щоб реалізувати давно задумані плани. Цілком ймовірно отримання несподіваною прибутку - підвищення зарплати, виплата гонорарів або нарахування премії: не варто тринькати ці гроші - бажано вкласти їх в якийсь слушний проект.

Телець

У цей день може надійти пропозиція нової посади та навіть нового місця роботи і тривалого часу на обдумування не буде потрібно. Буде можливість познайомитися з новими людьми, чий досвід допоможе в подальшому. Ідеальний час для рішучих дій і руху в правильному напрямку до мети.

Близнюки

Сьогодні не виключені спонтанні поїздки, які виявляться вдалими. Можна покладатися на інтуїцію, саме завдяки їй можна буде знайти вихід зі складного становища. Не потрібно сумніватися в своїх силах і шукати єдино правильне рішення: пора активно діяти.

Рак

Це прекрасний день для купівлі-продажу: в першому випадку вдасться за копійки придбати річ, про яку давно мріяли, а в другому - виручити пристойні гроші, продавши щось непотрібне. Не можна дозволити собі душевних переживань, які можуть забрати енергію. Не потрібно конфліктувати з начальством, це може серйозно відбитися на кар'єрі в майбутньому. У другій половині дня можливі приємні зустрічі.

Лев

День може бути напруженим. Варто утриматися від прийняття важливих рішень. Не виключені і невеликі фінансові негаразди. Не варто розмінювати свій творчий хист на дрібні справи, а потрібно зайнятися нарешті глобальним проектом, який принесе не тільки солідне матеріальну винагороду, а й славу.

Діва

У першій половині дня буде багато домашніх справ. Протягом дня випаде можливість переглянути свої життєві установки і цінності. Цим шансом краще скористатися. А приступаючи до реалізації нового проекту, важливо до нього підготуватися і скласти докладний план, а лише потім братися за справу.

Терези

Сприятливий день для творчості і пошуку нестандартних рішень. Однак уникнути помилок не вдасться. Важливо сконцентруватися на собі і своїх планах. Давнішні проблеми несподівано можуть вирішитися самі собою, що дуже позитивно позначиться не тільки на настрої, але й на самооцінці.

Скорпіон

Гарний день для того, щоб налагодити старі зв'язки і підтримати контакт з дорогими серцю людьми. Уникайте конфліктів і не піддавайтеся на провокації. Домагаючись своєї мети, сьогодні можна ризикнути і зробити невелику авантюру, головне - не захоплюватися, інакше можна зайти надто далеко і втратити контроль над ситуацією.

Стрілець

Прийшла пора перестати мріяти і почати діяти, для чого перш за все необхідно повірити в себе, свої сили і таланти, тим більше що всі підстави для цього у вас є. Намагайтеся вести себе максимально доброзичливо, тоді оточуючі відповідатимуть тим же. Дуже плідний день для представників знака, що працюють в діловій сфері.

Козеріг

Вдалий у фінансовому відношенні день - ви можете отримати несподівану премію або цінний подарунок, рекомендується також говорити з начальством про підвищення зарплати. Будь-яке відхилення від намічених цілей буде виводити вас з рівноваги, але не піддавайтеся. Сьогодні представиться можливість сміливо заявити про те, що вас не влаштовує в партнері і бути почутим.

Водолій

Не можна сваритися з близькою людиною, якщо ж непорозуміння все-таки сталося, постарайтеся погасити конфлікт якомога швидше - якщо його полум'я розгориться, помиритися вдасться не так вже скоро. Також цей час підходить для вирішення старих завдань. Однак будьте обачнішими і уникайте зайвих хвилювань.

Риби

Не варто починати нові справи - краще завершити старі, тим більше що обставини для цього складуться найсприятливіші, а вже потім, коли вони будуть закінчені, можна складати грандіозні плани. У першій половині дня варто утриматися від фізичної діяльності, є ризик швидко втомитися. У прийнятті важливих рішень слід орієнтуватися на думку людини, якій ви довіряєте.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, на які знаки зодіаку в червні 2020 року чекає успіх.