RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Натякнув на шибеницю: у Росії пояснили прихований сенс фрази Путіна про краватку Рогозіна

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров прокоментував відео, на якому російський президент Володимир Путін дорікнув віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна його з приводу криво пов'язаної краватки.

Про це пише Собеседник.

На думку Невзорова, зауваження Путіна абсолютно доречно.

"Це дуже живий вчинок. Я думаю, що Володимир Володимирович мав на увазі інше", — сказав він.

"Він мав на увазі не безпосередньо прикраса на шиї. Це стара піратська приказка про пеньковий краватку. Космодром не забутий, і це акуратне нагадування. Пеньковий краватку або кривий краватку на піратському жаргоні означав шибеницю. Хороший капітан, бачачи провинився боцмана, міг йому нагадати про перспективу пенькового краватки. Якщо ви подивіться, як у таких краватках виглядає публіка, то вони завжди виглядають трошки криво. Я думаю, що Володимир Володимирович у курсі нашого піратського жаргону. Він взагалі несподіваний людина, і іноді мене дуже радує", — зазначає Невзоров.

"Путін чудово розуміє, що уряд — *** [розмовно-понижене вираз]. Але він настільки ж добре розуміє, що інших взяти нізвідки. З зірки Бетельгейзе ніхто не прилетить. Треба мати справу з цими злодіями, безглуздими, жалюгідними, ні на що не здатними і анекдотичними. Просто тому, що інших не буде. Якщо замінити Рогозіна на кого-то такого — ну і що нового? І ми розуміємо, що нічого не зміниться. Я думаю, що Володимир Володимирович красиво натякнув Рогозіну про те, що пеньковий краватка завжди чекає його на шибениці", — вважає російський журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін побачив причину своєї неохайності в НАТО.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: