RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Москаль здивував вибаченнями

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що народний депутат від партії "Відродження" Віталій Хомутинник не причетний до кадрових змін, які мали відбутися на Закарпатській митниці.

Про це він повідомив на своєму офіційному сайті.

"Спроба рейдерського захоплення митниці та всієї Закарпатської області дійсно мала місце, але Віталій Хомутинник та політсила, яку він представляє..., до цього не причетні", - зазначив голова Закарпатської ОДА.

За словами Москаля, цей інцидент не стане перешкодою для їхнього подальшого співробітництва. Крім того, він запросив Хомутинника до Ужгороду на Дні добросусідства України та Словаччини 21 травня.

"А депутатів Закарпатської обласної ради з фракції "Відродження" запрошую до круглого столу для обговорення соціально-економічного становища області та вирішення першочергових завдань для його поліпшення", - додав Геннадій Москаль.

Як повідомляв Апостроф, на початку травня Москаль заявив, що начальника Закарпатської митниці Колесникова знімають з посади за політичні торги між нардепом Хомутинником і прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.