RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Паніка навколо українських танків у Криму: у Росії провели розслідування

Російські журналісти провели розслідування про скупчення української військової техніки біля адмінкордону з анексованим Росією Кримом.

Про це повідомляє видання Газета.ru.

Підкреслюється, у військових структурах Росії — зокрема, в Чорноморському флоті РФ — відмовляються коментувати появу української бронетехніки біля анексованого півострова.

Проте, як пишуть журналісти, на даний аспект вже відреагували так звана влада Криму.

"Справи ритуальних танців із застарілою зброєю далі російського кордону не просунуться", - сказав псевдо-віце-прем'єр Криму Руслан Бальбек.

Йому вторить так званий віце-спікер парламенту Криму Ремзі Ільясов: "Їм властиво брязкати зброєю, яке давно прийшло в непридатність. Подібними витівками Росію не налякають".

"Ми не реагуємо на ці речі, це, швидше за все, чергова провокація. Ми розуміємо, що там реально скоро солдатам їсти нічого буде, вони не являють собою ніякої загрози ні для кого. Все у нас абсолютно спокійно, ми взагалі не дуже заглядаємо по ту сторону Перекопу", - повідомив псевдо-віце-спікер Держради Криму Костянтин Бахарєв.

Також російські журналісти поспілкувалися з мешканцями міста Армянськ, поруч з яким, як повідомляється, дислокуються українські військові.

"Все добре, тихо, спокійно. Місто живе своїм життям", — каже одна з мешканок Армянська.

"У нас все добре! Якщо скупчаться, так і розкупчаться! Нема чого їм тут робити", — заявив інший житель міста.

Крім цього, російські журналісти припустили, що рух військової техніки може бути результатом її ротації або відходу в ремонт.

У свою чергу, народний депутат України від партії ВО "Свобода" Анатолій Вітів заявив, що в районі адмінкордону з окупованим Кримом сконцентровані не українські, а російські війська.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно відбулися військові навчання українських морпіхів з висадки на берег Тендрівської коси, яка розташована недалеко від окупованого Росією Криму.