RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

З'явилися фото Гройсмана з Меркель

У мережі опублікували фотографію з Німеччини, де прем'єр-міністр України Володимир Гройсман проводить зустріч з федеральним канцлером Ангелою Меркель в ході свого першого европейського робочого візиту на нинішній посаді.

Фотографії опубліковані в Twitter прес-секретаря Гройсмана Дмитра Столярчука та українського прем'єра.

"В Берліні розпочалася зустріч Володимира Гройсмана та Ангели Меркель", - прокоментував знімок Столярчук у своєму мікроблозі.


Як повідомляє Інтерфакс-Україна, в ході робочого візиту в Німеччину Гройсман зустрінеться з Ангелою Меркель і федеральним президентом Йоахімом Гауком.

Крім того, о 16:00 того ж дня голова українського уряду зустрінеться з керуючим бургомістром Берліна Міхаелем Мюллером, після чого у нього запланована зустріч з представниками української громади у Німеччині, а потім – виступ перед експертами, представниками політичних і ділових кіл у Фонді ім. Кербера.

На завтра запланована зустріч Гройсмана з міністром фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле, а також з міністром економічного співробітництва і розвитку Гердом Мюллером.

Як повідомляв "Апостроф", на початку квітня у мережі з'явилося фото зустрічі президента України Петра Порошенка з американським президентом Бараком Обамою під час саміту з ядерної безпеки у Вашингтоні.