Російський журналіст пояснив, чому росіяни йдуть назустріч смерті на Донбасі

Російський журналіст Станіслав Кучер вважає, що росіяни, які їдуть воювати на Донбас, не мають іншого сенсу в житті.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Людині потрібен сенс життя. У мене був хлопець з паралельного класу, який в свій час рано одружився, у нього було кілька дітей. Він служив у міліції і в якийсь момент буквально через 2-3 роки після цього у них почалися проблеми з дружиною, проблеми з дітьми, загалом, людина втратила будь-який сенс... І тут одного разу прийшли вербувальники, сказали ось війна в Югославії. Треба за православних братів іти воювати. У людини з'явився сенс життя. Він узяв гвинтівку, записався, пішов. І благополучно в другому бою був убитий. Але він напевно з посмішкою на обличчі помер", - сказав журналіст.

На його думку, аналогічна ситуація зараз на Донбасі.

"Коли хто записується і записувався на Донбас. В Росії. Найчастіше це люди, які взагалі втратили сенс життя. Втратили повне уявлення про те, для чого вони живуть. Зате у них з'явився сенс, заради чого можна померти", - сказав Кучер.

Як повідомляв "Апостроф", в промисловій зоні населеного пункту Авдіївка Донецької області диверсійно-розвідувальною групою бойовиків були вбиті двоє українських військових.

Раніше в мережі з'явилася фотографія загиблого в результаті обстрілу проросійськими бойовиками Авдіївки Донецької області 19-річного хлопця.