RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В СБУ поставили на місце Савченко з її скандальною ідеєю по дружинам Порошенка і Медведчука

СБУ вважає недоцільною ідею народного депутата Надії Савченко довірити переговори з бойовиками про звільнення полонених дружині президента України Марині Порошенко і відомій телеведучій Оксані Марченко, яка також є дружиною кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Про це в ефірі 5 каналу заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

"Такий план взагалі не може знайти підтримки у будь-якої розсудливої людини, а тим паче - чоловіка. Ми не будемо пускати своїх дружин за лінію розмежування, це дуже небезпечно.... Ми не дозволимо, щоб наші дружини стали розмінною монетою або вогнищем спекуляцій. Тим пачке, дружину президента або дружину високопоставленого політика можуть затримати і спекулювати", - пояснив Тандіт.

Він додав, що поїздка самої Савченко на Донбас також небажана, оскільки це небезпечно.

"Крім гарячого серця, повинна працювати холодна голова. У цій гармонії ми приймаємо рішення. Важливо, щоб Надія завжди пам'ятала, що будь-які заяви моніторяться з різних сторін, можуть використовуватися втемну. Ми, коли спілкуємося, просимо про це пам'ятати. Ми відкриті до неї, але вона повинна пам'ятати, що вона - політик, і вже собі не належить", - додав представник СБУ.

Читайте на сайті "Апострофа" інтерв'ю з Надією Савченко.