Саакашвілі гостро відповів Порошенку про своє звільнення

Михайло Саакашвілі, який вчора заявив, що йде у відставку з посади голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА), прокоментував слова президента України Петра Порошенка на свою адресу.

Свою відповідь Порошенку Саакашвілі написав на сторінці у Facebook.

Саакашвілі заявив, що вибори в Грузії не стосуються його відставки. Він зазначив, що не брав участі в цих виборах і не міг цього робити, тому що є громадянином України. Він підкреслив, що некоректно апелювати до його походження і порівнювати його з Деканоїдзе та іншими грузинами, яких запросили працювати в Україні.

Саакашвілі заявив, що він є українським політиком і всім доведеться звикнути до цього.

Також колишній грузинський президент повідомив, що хотів піти з посади одеського губернатора ще півроку тому, але Порошенко переконав його залишитися і обіцяв реформи.

Саакашвiли зазначив, що Кабмін і Адміністрація Порошенка покладають відповідальність за його звільнення один на одного і назвав це свідченням безладу в Україні.

Нагадаємо, раніше з'явилася перша реакція Порошенка на відставку Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", в Адміністрації президента України заявили, що відставка Саакашвілі з посади одеського губернатора буде прийнята Порошенком, якщо відповідне подання внесе Кабінет Міністрів.