Нове загострення на Донбасі: в Україні зробили тривожне зізнання

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук вважає, що наразі є велика ймовірність загострення конфлікту на Донбасі в маріупольському і донецькому напрямках.

Про це він розповів у своїй колонці на сайті "Апостроф".

На думку Тимчука, загострення протистояння сторін у війні на Донбасі зараз очікується практично в усіх районах на південь від Донецька.

"Не менш серйозні сили сконцентровані в районі Світлодарської дуги, в районі Горлівки. У смузі Горлівка-Єнакієве теж зосереджуються сили, і, ймовірно, на цьому напрямку, тобто на північ від Горлівки, теж буде ескалація конфлікту", - пише Дмитро Тимчук.

Втім, координатор групи "Інформаційний опір" не виключає відновлення активних бойових дій і в Луганській області в районі річки Сіверський Донець і населеного пункту Станиця Луганська.

"Якщо брати зону АТО, ми можемо практично по всій лінії фронту прогнозувати подальше погіршення обстановки", - розповів Тимчук.

Детальніше читайте про думку Дмитра Тимчука про місця ймовірного відновлення боїв на Донбасі та причини загострення конфлікту на сайті "Апострофу".