RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​Тимошенко грошей не отримала: Онищенко розповів про скандальне призначення міністра екології

Народний депутат Олександр Онищенко розповів подробиці скандального призначення Ігоря Шевченка на посаду міністра екології та природних ресурсів. Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Юлія Тимошенко отримала від нардепа Онищенко 5 мільйонів доларів за те, що Шевченко був призначений за квотою "Батьківщини".

В інтерв'ю "Апострофу" Онищенко підкреслив, що Тимошенко жодних грошей не отримала.

"До міністра екології вона (Тимошенко – ред.) не мала ніякого відношення, це чисто тема Порошенко. Це він призначав. Він такий хлопець, який любить всіх "розводити", - каже Онищенко.

При цьому нардеп пояснює: "Йому (Порошенку – ред.) дуже вигідно, щоб його міністри заходили через інші партії. Він не хотів, щоб міністр був від нього, і він з кимось домовлявся. Він просив мене знайти людину з ідеальною біографією, з ідеальною освітою. Потім домовлявся з якоюсь партією, щоб цього міністра вони подали від себе. В результаті Порошенко отримує левову частку міністрів, хоча вони заходять від інших фракцій".

Відповідаючи на питання про те, чи отримала Тимошенко гроші за призначення, Онищенко сказав: "Ні. Вона цих грошей не отримувала. У них там з Порошенком були якісь свої домовленості, про які я не знаю".

"Квота міністерства екології потрібна була Порошенка для своїх газових інтересів", - додав нардеп.

Повний текст інтерв'ю з нардепом Онищенко читайте на "Апострофі".