RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Трамп ухвалив рішення щодо саміту G7

Президент США Дональд Трамп погодився взяти участь у саміті G7, який відбудеться у італійському місті Таорміна в травні 2017 року, передає Reuters.

"Лідери обговорили ситуацію в Лівії, приплив біженців і мігрантів в Європу, а також пріоритети Італії і майбутній там саміт" Великої сімки ", - йдеться в повідомленні Білого дому за підсумками телефонної розмови американського лідера з італійським прем'єр-міністром Паоло Джентілоні.

Трамп також погодився взяти участь в саміті, який пройде в травні, а також "розраховує на зустріч з прем'єр-міністром у цей час".

Крім того, Трамп і Джентілоні обговорили врегулювання кризи на Україні і на Близькому Сході, а також ситуацію у Лівії.

На саміті G7 у Італії вперше візьмуть участь американський президент Дональд Трамп, новий президент Франції та прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей.

У щорічних засіданнях G7 беруть участь Великобританія, Японія, США, Німеччина, Італія, Канада і Франція, а також два представники Євросоюзу.

Нагадаємо, раніше в Кремлі повідомили, що не володіють інформацією про можливе запрошення владою Італії президента Росії Володимира Путіна на саміт "Великої сімки"