RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Генерал з АТО назвав ефективний спосіб боротьби з Росією

Найкращими методами війни з Росією є не військові, а політичні.

Таку думку висловив командувач силами оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" генерал-майор Олег Мікац в інтерв'ю "Апострофу".

"Зараз є і політичні методи боротьби з Росією. І вони працюють, як би там не було. Згадайте 2014 рік. Ціни на нафту високі, санкцій проти Росії немає ніяких, і вони, як кажуть, слухають, а роблять, що хочуть. А зараз вони вже починають замислюватися, робити це чи не робити, тому що будуть чергові санкції", - пояснив він.

Генерал зазначив, що українська армія має всі можливості для взяття Донецька, оскільки сили бойовиків на лінії фронту знаходяться невеликі.

Також військовий розповів, що для Росії ключовим питанням є контроль над кордоном, оскільки саме кордон є ключем до впливу на ситуацію.

"І Росія починає: пацани, та я ж - з вами, ми ж завжди виступали за введення миротворців ООН! І знову ж таки, з підтекстом, що давайте ми їх тільки тут поставимо, на лінії розмежування - щоб стрілянини не було. А з кордоном ми і далі будемо робити, що захочемо ", - заявив Мікац.

Детальніше про будні АТО, волонтерів і Росію читайте в інтерв'ю Олега Мікаца "Апострофу": "Якщо ми зараз візьмемо Донецьк, це розв'яже Росії руки".