RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Збирає гроші: генерал з АТО розповів про плани ватажка ЛНР втекти з Донбасу

Командувач силами оперативно-тактичної угруповання "Луганськ" генерал-майор Олег Мікац вважає, що глава так званої "ЛНР" Ігор Плотницький є більше бізнесменом, ніж військовим.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Я до того, що в Луганській області для них головне – бізнес, віджимання бізнесу, магазини, заробляння грошей, словом. Інше Теслярській, за великим рахунком, байдуже", - сказав генерал.

За його словами, Плотницький знає, що він довго не затримається на своєму "посту".

"Незважаючи на те, що тут є росіяни, незважаючи на те, що він там розповідає, що вони типу "республіку" будують, незважаючи на "ми – ЛНР, велика наша країна" – незважаючи на все це, він знає, що він тут не залишиться. Він зараз збирає гроші, переводить їх в одне місце, в інший, вивозить... Робить все для того, щоб в один момент сказати: "Ну, все, поки що", розвернутися і виїхати. А ви, мовляв, дурні, які мене підтримували, далі живіть тут. З усіма досягненнями "російського світу": затопленими шахтами, вивезеними заводами, продуктами, які в чотири рази дорожче, ніж у нас...", - підкреслив Мікац.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Росія готується до війни, але у нас є чим відповісти - легендарний генерал з АТО".