Середня температура по лікарні майже нормальна: відомий журналіст оцінив перспективи нового терміну Путіна для РФ

Відомий журналіст Євген Кисельов звернув увагу на абсурд, який відбувається в Росії напередодні нового терміну президента РФ Володимира Путіна.

Про це він написала на "Ехо Москви".

"Перефразовуючи самого Путіна, ломиться бідній матінці Росії ще одна "шісточка". Ще один шестирічний термін їй мотати - при тому ж начальнику табору. Причому термін мотати належить навіть не в таборі - в колонії-поселенні, тобто в максимально полегшених умовах утримання. Посудіть самі: (олігарха Михайла) Ходорковського протримали в СІЗО в цілому кілька років, (колишнього міністра економічного розвитку Олексія) Улюкаєва тримають під домашнім арештом. (Режисерові) Олегу Сенцову викотили двадцять років в колонії строго режиму за Полярним колом, а (опозиціонеру Олексію) Навальному дали п'ять років умовно і дозволили балотуватися в мери Москви. (Опозиціонера Бориса) Нємцова вбили, а (політик Григорій) Явлінський живий-здоровий і збирається знову брати участь в президентських виборах", - написав Кисельов.

Він зазначає, що "середня температура по лікарні майже нормальна".

"Когось садять за безневинний пост в соцмережі, когось гуманно тримають під домашнім арештом, як Улюкаєва або (режисера) Кирила Серебрянникова. Режисера не випускають на репетицію балету "Нурієв" в Великому, але прем'єра проходить тріумфально, і трупа виходить на поклони в майках із написом "Свободу Серебряннікову!", а в залі сидять і аплодують - кажуть, деякі навіть до синців на долонях - люди, що входять у вищу політичну еліту країни", - пише журналіст.

Також Кисельов звернув увагу на те, що Москва "жирує і блищить вогнями хмарочосів", тоді як провінція в Росії "животіє в небаченій убогості".

Читайте також інтерв'ю Євгена Кисельова "Апострофу" Путіну нарадили, що Донбас впаде до його ніг.