Глава "Укроборонпрому" подав у відставку

Голова ДК "Укроборонпром" Роман Романов подав у відставку.

Про це він повідомив в своїй заяві на сайті "Укроборонпрому".

"Я прийняв рішення покинути свою посаду глави ДК "Укроборонпром". Заяву про це я написав ще в минулому році, сподіваючись, що президент України Петро Порошенко підтримає моє рішення", - написав Романов.

"Запущена на повну потужність програма імпортозаміщення, з майже 500 приватними підприємствами по всій Україні, які замінили комплектуючі з РФ. Ми досягли результативних домовленостей з провідними компаніями з США, Німеччини, Канади, Великобританії, Польщі та багатьох інших країн по всьому світу. Деякі з них уже залучено до взаємовигідної співпраці, а про інших стане відомо вже найближчим часом", - зазначив Романов.

Відзначимо, що відповідним указом, датованим 12 лютого президент України Петро Порошенко звільнив Романа Романова з посади гендиректора концерну "Укроборонпром".

"Звільнити Романова Романа Анатолійовича з посади генерального директора Державного концерну "Укроборонпром", - йдеться в документі.

Як повідомляв "Апостроф Економіка", на засіданні уряду 27 грудня прем'єр-міністр Володимир Гройсман виступив за звільнення голови "Укроборонпрому" Романа Романова.