RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Нардеп Купрій заявив про повний розвал "газової справи" Онищенка

Депутат Верховної Ради Віталій Купрій звинуватив НАБУ в непрофесіоналізмі і повному розвалі «газової справи» Олександра Онищенка.

«Чому так помпезно розпочату справу, до якої з ентузіазмом підключився генпрокурор Луценко, тріщить по швах і розвалюється на очах?», - цікавиться Купрій на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп зазначає, що самі по собі інкриміновані статті у «газовій справі» Онищенка абсурдні, а детективи НАБУ за півтора року своєї діяльність тільки дискредитували антикорупційні органи і в цілому, всю правоохоронну систему в Україні.

Окремо Купрій підкреслив, що арештоване судом майно Онищенка на 200 млн. дол. у вигляді газового бізнесу як і раніше справно працює і використовується іншими людьми. «Його (бізнес Онищенко - авт.) за фактом конфіскували без рішення суду (вважай віджали, рейданули). Так що скринька просто відкривається. Порошенко завжди хотів стати газовим магнатом і впевнено рухається до своєї мрії!», - пише Купрій.

Нагадаємо, «газову справу» проти народного депутата Олександра Онищенка було порушено ще влітку 2016 року. Представники НАБУ звинуватили Онищенка в розкраданні близько 3 млрд. грн. Сам Онищенко, який отримав політичний притулок у Європі, свою провину заперечує, а справу проти себе називає політично мотивованою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: