Не п'яний, а приймав ліки: соцмережі спантеличили фото і відео великого чиновника ЄС на саміті НАТО

Користувачів інтернету спантеличила дивна поведінка глави Європейської комісії (ЄК) Жан-Клода Юнкера на відкритті саміту НАТО в Брюсселі.

Відповідні фото і відео опубліковано в мережі.

Так, на відео зафіксовано, як глава ЄК разом з іншими політиками дивиться шоу під відкритим небом з літаючою гімнасткою. При цьому він хитається. Президент України Петро Порошенко тримає Юнкера під руку.

Крім того, коли політики попрямували робити спільне фото, єврочиновника вели під руки двоє чоловіків, а деякі керівники країн, зокрема Петро Порошенко, президент Польщі Анджей Дуда, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей йшли до місця зйомок не особливо стримуючи посмішки. При цьому президент США Дональд Трамп і генсек НАТО Йенс Столтенберг були незворушні.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Варто зазначити, що така поведінка Юнкера викликало хвилю обговорення в мережі. Зокрема, деякі користувачі припустили, що він був п'яний.

У той же час в Єврокомісії запевнили, що причиною дивної поведінки чиновника було не вживання алкоголю, а дія ліків від гострого болю в ногах, уточнює ВВС.

Відзначається, що біль був настільки сильним, що Юнкера привезли на обід в інвалідному кріслі. У ЄК додали, що у нього була "особливо болюча атака ішіасу, що супроводжувалася судомами".

Фото: bbc.com

Як відомо, симптоми ішіасу можуть включати біль, оніміння або поколювання в сідницях і ногах. Це викликано стисненням або роздратуванням сідничного нерва.

Читайте також матеріал "Апострофа": Трамп готується до зустрічі з Путіним: навіщо була потрібна істерика на саміті НАТО.