RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Аграрна партія має намір очиститися від людей кума Путіна

Лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик скликає засідання Політичної ради партії на 13 вересня.

Про це йдеться на офіційному сайті партії.

"У зв'язку з численними зверненнями від місцевих партійних організацій лідер Аграрної партії Віталій Скоцик скликає засідання Політичної ради Аграрної партії на 13 вересня. Також лідер Аграрної партії направив звернення до контрольно-ревізійної комісії, щоб проаналізувати на предмет відповідності до Статуту правомочність засідань Ради глав регіональних партійних організацій, що не були скликані головою партії, заяви членів Президії Політичної ради Аграрної партії в ЗМІ в період з 20 по 26 серпня 2018 року, засідання Політичної ради 15 серпня 2018 і дії заступника голови партії Олега Корбана і члена Президії Політичної ради Сергія Гайдая з організації підготовки до XV-го чергового З'їзду партії 22 вересня 2018 року", - йдеться на сайті.

Крім того, як йдеться в заяві, на час проведення перевірки тимчасово призупинено повноваження заступника голови партії Олега Корбана.

Раніше ініціативна група членів Аграрної партії звернулася до Скоцика з вимогою терміново скликати і провести засідання політради і розглянути питання дострокового припинення повноважень і виключення з лав партії заступників голови Олега Корбана і Едуарда Зейналова, членів Політради та Президії Політради Володимира Шандри, Михайла Поживанова, Володимира Євдокимова і радника голови партії Василя Данилова.

Крім того, ініціативна група просить надати роз'яснення обставин залучення до співпраці політтехнолога Володимира Грановського, якого ЗМІ пов'язують з Віктором Медведчуком.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що люди кума президента РФ Віктора Медведчука готували переворот в Аграрній партії на черговому з'їзді у вересні. Як зазначає "Голос", політтехнолог Грановський свідомо придумав компроментірующіе кампанію для аграрної партії і, таким чином, "зробив" негативний імідж Віталій Скоцик.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: