RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путін вичікує: названо слабке місце України для атаки Кремля

На переговорах із Заходом по Україні Росія не хоче йти на поступки, оскільки вважає, що в довгостроковій перспективі може перемогти.

Таку думку в замітці для "Апострофа" висловив експерт фонду "Майдан закордонних справ" Олександр Хара.

"Росія не збирається йти на поступки, тому що вважає, що в довгостроковій перспективі може перемогти Україну. А ми розуміємо, що слабкий елемент в нашій системі - це прийдешні вибори. Тому навряд чи до виборів щось зміниться на Донбасі", - пише експерт.

Він допускає, що напередодні виборів на Донбасі можливі якісь загострення, але зараз Кремль вичікує, сподіваючись, що або "Україна загрузне в чварах і почнуть проявлятися якісь відцентрові тенденції, або влада в Києві зміниться на більш лояльну до Росії".

"Ми бачимо, що у них є певні підстави сподіватися на це: з'явилася ціла купа миротворців, в основному проросійських. Надання томосу про автокефалію може бути додатковою лінією напруги. Я впевнений, що російські спецслужби, в тому числі використовуючи корисних російських ідіотів, зможуть створити конфліктні моменти, щоб показати, що в українському суспільстві точиться протистояння і дестабілізувати політичну ситуацію", - резюмував Хара.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Путін вийшов з ізоляції: Україна має готуватися до найгіршого сценарію.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: