RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ніякого плану Путіна: Тимошенко різко прокоментувала майбутнє Донбасу

Інформація про те, що у лідера партії «Батьківщина» є якісь особливі відносини з президентом РФ Володимир Путіним вперше була запущена Полом Манафортом ще в 2006-2007 роках.

Про це Юлія Тимошенко розповіла в інтерв'ю журналістам The Washington Post.

"Прокурор Роберт Мюллер опублікував документи, які показують, що Пол Манафорт отримував мільйони доларів за мою дискредитацію", - зазначила Тимошенко.

Також лідер "Батьківщини" зазначила, що її бачення майбутнього України - це членство в Європейському Союзі і повноцінне членство в НАТО.

"Ви дуже добре знаєте, що проросійський президент [Віктор] Янукович кинув мене в тюрму. Якби я була проросійською, і Путін сказав не садити мене за ґрати, Янукович би ніколи цього не зробив", - розповіла Тимошенко.

photo by Alexander Prokopenko

Відповідаючи на питання щодо рішення для повернення Донбасу, Тимошенко сказала, що не хоче так званого світу, якщо він буде досягнутий за рахунок капітуляції України.

"Ми не можемо прийняти світ на умовах Путіна. Ми вважаємо, що світу можна досягти з повним відновленням території України", - зазначила Юлія Володимирівна.

Щодо підтримки олігархів, Тимошенко зазначила, що все своє політичне життя боролася з системою, вигоду від якої отримували олігархи, тому ні про яку підтримку мови йде.

"На кожних виборах вони об'єднувалися проти мене, тому що вони розуміли, що якщо я виграю, вони перестануть наживатися на близькості до державного бюджету і своєму доступі до природних ресурсів і економіки України", - підсумувала Тимошенко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: